TUJUH PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2015 - Vivix, Alfalfa & Vitalea for Children

Assalamualaikum readers! 
Rasanya masih belum terlewat untuk saya ucapkan Selamat Tahun 2015. Harap2 nya tahun 2015 ni kita semua lebih berjaya dan kaya hehe.. Bukan setakat berjaya dunia... Akhirat juga tak lupa.. :)
Saya baru sahaja menghabiskan waktu berpantang selama 60 hari dan kembali bekerja pada minggu lalu. cuti 2 bulan seakan tidak terasa huhu si kecil pun dah masuk 2 bulan. How fast time flies kan.. :) Alhamdulillah, saya selamat melahirkan anak ke 2 secara normal (vbac) seberat 3.5kg. It's a boy... :)
Pengalaman bersalin saya boleh jengah ke personal blog si sini ---> Pengalaman Bersalin Danish Harraz
Saya sangat teruja ketika menulis posting ini kerana suka sangat untuk saya kongsikan bersama anda promosi 'besar-besaran' Shaklee sepanjang bulan ini. hehe. Bukan satu, bukan dua, bukan tiga, tapi 7 promo yang Shaklee beri daripada 3 Suplemen nya iaitu Vivix, Alfalfa dan Vitalea for Children !!
Promosi Beli 6 Percuma 1 atau Beli Pek Kembar Vivix & Alfalfa Complex


Beli 6 Percuma 1 atau beli Pek Kembar dengan 5% diskaun Vivix

SIAPA PERLUKAN VIVIX?

  1. Pesakit Diabetes
  2. Arthiritis
  3. Pesakit Gout
  4. Pesakit Cancer yg telah menjalani kemoterapi
  5. Orang yg rabun mata - perlukan antioksidan yang tinggi
  6. Ibu dan bapa yang sibuk bekerja seharian menguruskan anak-anak dan tanggungjawab
  7. Golongan yg mementingkan kesihatan badan yg maksimum
  8. Atlit atau yg aktif Sukan
  9. Anti Penuaan
Sempena promo sepanjang Januari anda boleh menikmati:
  • Beli 6 percuma sebotol vivix
  • Atau Beli 2 botol dengan potongan 5%
  • Percuma Keahlian Shaklee seumur hidup bernilai RM65
  • pengumpulan points terus dan insentif cash bonus akan terus diterima pada bulan hadapan
Harga Biasa : RM475 per bottle
Harga 6 Percuma 1 : RM2850
Harga Belian Pek Kembar (5% Discount) : RM950

Beli 6 Percuma 1 atau beli Pek Kembar dengan 5% diskaun Alfalfa


Antara milkbooster kegemaran saya! Amalkan sejak bf anak pertama lagi. Mmg superb!

Jom rasai kelebihan alfalfa!
♡ Resdung
♡ Gout
♡ Sembelit
♡ Detox (cuci hati, darah & usus)
♡ Keputihan
♡ Keintiman
♡ Singkir Lemak
♡ Singkir Kolestrol
♡ Penggalak Susu

Harga Biasa : 
Large - RM97.50 per bottle
Small - RM53.75 per bottle

Harga 6 Percuma 1 : 

Large - RM585
Small - RM322.50

Harga Belian Pek Kembar (5% Discount) : 

Large - RM195
Small - RM107.50

Promosi Beli 3 Percuma 1 Vitalea For Children



Sudah lama ia menyepi.. kini ia kembali dengan Improved Formula!!!  

Merupakan suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.
VitaLea for Children Chewable dirumus khas bagi memenuhi keperluan 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh anak-anak.

□ Sumber kalsium pembina tulang
□ Baik untuk kesihatan
□ Bekalan harian untuk vitamin B

Dipenuhi dengan kebaikan tulen, VitaLea for Children Chewable adalah multivitamin kunyah disahkan HALAL untuk anak-anak. Ia dipenuhi dengan 19 nutrien penting dan menyediakan 100% Nilai Harian vitamin C.



VitaLea for Children Chewable kini mempunyai lebih vitamin D – 600 IU setiap hidangan, yang 150% nilai harian serta memiliki kalsium, magnesium, dan banyak lagi untuk membantu tulang sokongan yang kuat dan badan yang sihat. Dengan perisa yang enak, VitaLea for Children Chewable adalah pasti menyeronokkan!

Harga Biasa : RM111 per bottle
Harga 3 percuma 1: RM333

Jom jom! Dapatkan untuk diri sendiri, mak/ayah, mertua, adik badik, kawan2, anak2...!

PM untuk dapatkan harga lebih jimat!! (tnc applied)

Hubungi saya SEKARANG, jangan LEWAT atau anda akan MENYESAL!
✎sms/whatsapp: 019 336 4122
✍ pm fb: www.facebook.com/messages/vitamins4healthylife
☎ cod: Rawang/ Sg Choh/ Serendah/ Batang Kali/ KL Sentral/ Kepong/ Selayang



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...