PEMBELIAN PRODUK SHAKLEE MELALUI ONLINE (ESELL SHOPPING CHART)



Assalam...

Berita baik untuk semua pelanggan setia kami! Shaklee Malaysia kini telah melangkah setapak lagi ke hadapan dengan pelancaran satu widget baru untuk menempah produk Shaklee secara online yang dinamakan Esell!

Kalau sebelum ini anda perlu menghubungi Pengedar terdekat untuk menempah produk shaklee kini tidak lagi kerana Shaklee telah memudahkan anda untuk terus membeli secara online! Hanya klik tanpa perlu SMS, Whatsapp, PM dan sebagainya! Anda juga akan mendapat notification daripada Shaklee selepas pembelian. Segalanya di tangan anda tak perlu tertanya-tanya lagi kepada pengedar (seller).. Mudah bukan? Yang penting, anda faham dan tahu produk apa yang anda nak beli.

Bagaimana?

Klik ke KATALOG & HARGA


Scroll down dan pilih produk yang anda ingin beli contohnya, SET HAMIL (Trimester 1). Klik pada Order Now di bahagian kanan pilihan produk untuk membuat pembelian.


Anda akan di bawa ke link baru iaitu laman Esell. Klik Agree & Next untuk meneruskan pembelian.


Pilih dan Klik pada barangan yang  ingin dibeli. Seterusnya klik Checkout.

Seterusnya, sila isikan maklumat anda seperti Nama, Alamat dan No Tel untuk tujuan penghantaran. Pastikan segala maklumat adalah betul kemudian klik Continue,


Ordered Amount adalah jumlah pembelian produk
Freight Chargers adalah Kos Penghantaran/ Postage

Kos pos kadar rata:
Semenanjung Malaysia : RM10
Sabah & Sarawak: RM20

*Barangan yang bernilai RM800 ke atas bagi setiap pembelian atau setiap pembelian bersama-sama dengan Vivix kos penghantaran adalah PERCUMA

Sekiranya segala maklumat adalah tepat, klik Proceed For Payment untuk membuat pembayaran.

Pembelian Online dengan Esell hanya boleh dilakukan menggunakan Kad Kredit atau Kad Debit sahaja. Pastikan Kad Debit anda mempunyai baki yang mencukupi untuk membuat pembayaran. (Kesemua jenis kad bank boleh digunakan)
Klik pada Credit Card/Debit Card
Seterusnya, isikan maklumat kad kredit/kad debit anda:
  • Pilih jenis kad sama ada Visa atau Master
  • Nama Pemegang Kad
  • Nombor 16 digit (yang berada di bahagian hadapan kad anda)
  • Tarikh Luput 
  • Kod Keselamatan (Nombor 3 digit yang berada di bahagian belakang kad anda)
Akhir sekali, klik Confirm Payment,

Setelah selesai pembayaran, eSell akan memaparkan “order receipt” yang mengandungi segala maklumat pembelian dan pembayaran. Anda boleh print screen atau print untuk rujukan.


Mudah, bukan? Sekiranya anda tiada masa atau segan untuk menghubungi saya, klik sahaja DI SINI untuk membuat sebarang pembelian.

Setelah pembelian, anda boleh menghubungi saya di 019-3364122 (sms/whatsapp) untuk mendapatkan jadual pengambilan suplemen Shaklee atau sebarang pertanyaan dan konsultasi berterusan berkenaan produk. Untuk pelanggan-pelanggan saya sahaja, ianya PERCUMA!

PERTANYAAN & TEMPAHAN:
========================
Mai
SMS/Whatsapp: 019 3364122
Email: mythegreat87@yahoo.com


Promo Buy 6 Free 1 - Vivix Shaklee Tonik Ajaib!

Alhamdulillah… Harini dah masuk hari ke-4 kita umat Islam berpuasa, dan saya sebagai mak buyong 5 bulan masih berpuasa penuh without failed hehe. Anda bagaimana? Kalau rasa tak bertenaga, letih, lapar jangan lupa dapatkan Set Mighty Gem ok!

Harini saya nak beritahu #PromoBuy6Free1 untuk bulan July. Saya sangat teruja sebab Shaklee memang sangat baik hati sebab nak bagi kita semua merasai nikmat cantik dan sihat! Bulan lepas je dah promo Vitamin E… Bulan ni pulak? Promo RAJA SEGALA VITAMIN dalam Shaklee iaitu #Vivix! Rugi siapa yang tak ambil, confirm menjelang Raya nanti anda bukan sahaja boleh bergaya dengan cantik malah sihat tubuh badan!!


Apa itu Vivix?

Vivix merupakan satu penemuan revolusionari dalam anti-penuaan pada tahap sellular oleh Shaklee. Shaklee telah memperuntukkan lebih daripada USD300 Juta (RM951.117 juta) untuk dilaburkan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Telah terbukti bahawa Shaklee merupakan produk semulajadi yang selamat, berkesan, dan terbukti selama hampir 100 tahun sejak Dr. Forest C. Shaklee memperkenalkan Viteralized Minerals yang pertama di dunia pada tahun 1915. Dan daripada situlah nama ‘Vitamin’ diperkenalkan. Ia kini lebih dikenali sebagai Vita-Lea Iron Formula dan diamalkan pengambilannya oleh manusia serata dunia termasuklah Tun Dr. Mahathir Mohamad.

Shaklee juga merupakan produk pilihan pertama untuk atlet kelas dunia seperti Tiger Wood, Gary Hall Jr., Carley Piper, Laura Diaz, Billy Demong, Carla Overback, Michelle Simpson dan ramai lagi.

Maka, tidak hairanlah Vivix mendapat sambutan yang luar biasa apabila terjual lebih 1 juta botol dalam tahun pertama diperkenalkan oleh Shaklee pada tahun 2008.

Penyelidikan makmal oleh Shaklee telah menunjukkan impak kepada empat mekanisme penting penuaan pada tahap sellular iaitu:
  • Melindungi dan membaiki sellular DNA
  • Memberi Impak positif kepada pengalawan genetic
  • Menggalakkan Biogenesis (pembentukan mitochondria baru)
  • Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End Products)
  • Penyelidikan makmal oleh Shaklee telah menunjukkan impak kepada empat
Apakah Keistimewaan Vivix?







Siapa Perlukan Vivix?


Apa Kata Mereka yang telah Mengamalkan Vivix?









Promo Buy 6 Free 1

Memang banyak khasiat dan manfaat Vivix Shaklee ini. Pendek kata, bagi anda yang rasa leceh nak telan pil banyak-banyak, ambil Vivix! All in one! Jom kongsi dengan keluarga, rakan-rakan-rakan dan dapatkan kelebihan membeli Promo Buy 6 free 1!
  • Beli 6 Percuma 1 (Anda jimat RM475)
  • Beli 6 Percuma 1 (Anda layak dapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE dengan setiap pembelian 2 botol, Jimat RM65!)
  • Beli 6 Percuma 1 (Anda layak menerima Cash Rebate berjumlah RM241!)
  • Beli 6 Percuma 1 anda dapat percuma postage!
  • Secara keseluruhannya anda jimat RM700+!!!
Jom dapatkan sekarang!!!

Harga Sebotol: RM475 (150ml)
Harga Promo: RM2,850 (Percuma 1 Botol)

PERTANYAAN & TEMPAHAN:
========================
Mai
SMS/Whatsapp: 019 3364122
Email: mythegreat87@yahoo.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...