Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat bayaran untuk registration fee, ataupun anda membuat pembelian atas 200 points (dalam RM680) untuk mendapat keahlian percuma.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch Shaklee).
Sekiranya saya yang akan membuat pendaftaran untuk anda, tambahan RM10 dikenakan untuk pos member kit, RM20 untuk Sabah dan Sarawak

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, anda tidak perlu untuk mantain points tersebut. Tetapi jika anda ingin memulakan perniagaan, anda perlu mendapatkan beberapa points dan maintain points tertentu. Tetapi kalau hanya nak makan sendiri suplemen tersebut atau nak share dengan saudara-mara, tak perlu nak risau untuk maintain atau minimum purchase.

Adakah wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintainkan keahlian?

Tidak perlu.

Macam mana saya nak daftar sendiri di branch Shaklee?

Untuk pendaftaran, anda memerlukan seorang sponsor. Sila guna ID saya 921432 sekiranya anda berhasrat untuk bersama - sama dengan saya (satu hari nanti ke?) dalam bisnes Shaklee. Anda boleh terus ke mana - mana branch Shaklee di Malaysia.

Apa kelebihan yang saya boleh dapat dengan jadi ahli Shaklee?

Tentunya anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian pula akan diberi points yang akan ditukarkan kepada cash setiap bulan.

Sekiranya anda berminat untuk membuat bisnes Shaklee dan ingin mendapat bimbingan dari team kami, anda perlulah menjadi ahli shaklee di bawah saya (dengan menggunakan ID saya 852451 sebagai sponsor)

Hubungi :


Mai
Pengedar Sah Shaklee Di Rawang Selangor
No. HP : 019-3364122
E-mail : mythegreat87@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Thanks for dropping here... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...