Bertenaga ketika berpuasa dengan Mighthy Tripple Gem Shaklee!


Fuhhh pejam celik-pejam celik kurang sebulan je kita sudah menghampiri Ramadhan. Rasa macam baru semalam kita baru sudah berpuasa tahun lepas kan huhu. Masa sekarang sangat pantas meninggalkan kita. Bagi saya sendiri, bila dah ada anak ni kepantasan masa tu semakin terasa. Tak puas lagi kita habiskan masa harini kita dah kena melangkah hari esok pula… =)

Bagaimana dengan persiapan berpuasa anda? Yang ada ponteng puasa tahun lepas, dah berganti? Jangan lupa ganti pula ye.. nanti tak pasal-pasal berganda pulak jumlah ganti puasa bila ditambah dengan puasa yang bakal ditinggalkan tahun ini (bagi yang ‘Allah Bagi Cuti’). Tak cukup dengan itu kena pulak bayar fidyah sebab gagal menggantikan puasa tahun lepas sebelum tibanya Ramadhan tahun ini.. =)

Bagi anda yang rasa gusar untuk menyambut Ramadhan.. bimbang tak tahan lapar hingga ke petang.. bimbang lesu tak bermaya nak bekerja… bimbang gastrik sebab tak makan disiang hari.. bimbang susu badan merosot kerana berpuasa.. sukacita saya nak perkenalkan suplemen untuk jadi teman setia sahur dan berbuka anda…

Mighty Tripple Gem
..

1) ESP (KURANG RASA LAPAR)
  • membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian kita.
  • Mengatasi masalah GASTRIK
  • MILK BOOSTER! Mengurangkan masalah susu merundum
  • Kulit lebih anjal, tegang dan berseri
2) Performance Drink (KURANG RASA HAUS)
  • Mengekalkan kandungan air di dalam badan
  • Mengandungi imbangan elektrolit untuk MENCEGAH HIDRASI
  • Membekal 3 jenis karbohidrat untuk tenaga
3) Meal Shakes (KURANG RASA LETIH)
  • Multivitamin! Mengandungi 19 vitamin/galian, serat dan protien
  • Mengenyangkan dan memberi tenag
  • Elakkan sembelit
  • Menyebabkan kulit wajah tampak berseri-seri kesan daripada nutrisi lengkap. 
Untuk anda yang kekurangan budget boleh juga dapatkan kombinasi sama ada Performance Drink bersama ESP ataupun Performance Drink bersama Mealshake.

Saya sangat menggalakkan anda yang menyusu badan untuk mengambil set ini. Saya sendiri mengambilnya dengan niat saya dapat meneruskan penyusuan sepenuhnya anak saya yang kini berumur 6bulan… =)

Jadi tunggu apa lagi? Jom persiapkan diri kita untuk menyempurnakan Ibadah puasa. InsyaAllah dengan set Ramadhan ini Ibadah puasa kita akan dipermudahkan… =)


Untuk tempahan:
SMS/Whatsapp: 019 336 4122
PM FB: Vitamins4HealthyLife
Email: mythegreat87@yahoo.com

Promo Jun Shaklee - Mealshake!

hip hip hooray! PROMO JUN SHAKLEE SUDAH TIBA!



6 fakta tentang Mealshake:

1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Antara kebaikan Mealshake ini ialah : 
  • rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 
  • sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti 
Berminat? 
sms/whatsapp: 019 336 4122
PM FB: Vitamins4HealthyLife
email: mythegreat87@yahoo.com
Website: http://vitamins4healthylife.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...